telenovely

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Cesty lásky

Cesty lásky
*Cesty lásky*

Obrazek

Originál-Las vías del amor
Originál/Preklad-Cesty lásky
Počet dielov-210
Rok výroby-2002
Zem výroby-Mexiko
TV spoločnosť-Televisa
Interpret-Aracely Arámbula

Obsah
Akí sú hrdinovia telenovely Cesty lásky?
Aj v reálnom živote predstavitelia postáv riešia trampoty so vzťahmi, túžia po závratnej kariére, majú slabosť pre krásne ženy a mužov.











































Aracely Arámbula - Perla
Aracely Arámbula sa narodila 6. marca 1975 v Chihuahua, neďaleko Mexico City. Krásavicu, ktorej celé meno je Aracely Arámbula Jaques, prezývajú La Chule. Prvý raz jej tvár prenikla do povedomia širšej verejnosti v roku 1993, keď sa stala Face of the Year, teda Tvárou roka. Jej idolom je Jennifer Lopez. Arámbula však odmieta pózovať na akty a vyzliekať sa pre kariéru. Ale aj tak sa v roku 2000 v projekte Abrázame muy fuerte, kde stvárnila Maríe del Carmen Campusano, objavila v niekoľkých scénach obnažená alebo v spodnej bielizni. Pokiaľ ide o jej lásky, začala si s hercom Gabrielom Sotom, schádzala sa aj so spevákom a hercom Eduardom Verastaguiom či Pablom Monterom. Tvrdí, že s Pablom zostali dodnes priateľmi. Vo voľnom čase s obľubou varí, je to jej najväčšie hobby. K telenovele Cesty lásky naspievala ústrednú pieseň, songy tiež sama píše a hrá na gitare.

Za manažéra si Aracely vybrala svojho brata, povolaním lekára. Zmluva, ktorú uzavrela so spoločnosťou Televisa, jej zabezpečuje dostatok práce. Čo všetko, pokiaľ ide o projekty, má herečka za sebou? Hlavne televízne seriály ako Canaveral de pasiones či Pueblo chico, infierno grande. V El Alma no tiene color stvárnila Maiguálidu Roldán, v Sonadoras dostala rolu Jacqueiline de la Pena, v Rencor apasionado si zahrala Mayté, získala tiež úlohu Marie Eleny Hernandez v telenovele Alma rebelde, no preslávila sa najmä postavou Perly zo série Cesty lásky. Očarili ju herecké výkony Kevina Bacona, Roberta de Nira, Al Pacina či Meryl Streep a keby si mohla vybrať, najradšej by nakrúcala snímku pod režisérskou taktovkou Martina Scorseseho a v produkcii Stevena Spielberga. Aj ona s obľubou sleduje televízne seriály, potrpí si na zaujímavé oble- čenie, páčia sa jej modely od Armaniho.

Jorge Salinas - Gabriel
Tento šarmantný mladý muž prišiel na svet 27. júla 1968 v Mexico City. Jorge Salinas nie je jeho celé meno, chýba ešte Pérez, ale to oficiálne nepoužíva. V roku 1990 sa zapísal na Centro de educación Artístico de Televisa (CEA). Spolupracoval na muzikáli Solo para Mujeres. Z ďalších projektov spomeňme jeho najnovší film La Hija del Canibal. Objavil sa však aj vo vysoko hodnotenom filme Amores Perros, kde stvárnil postavu Luisa. Pre ctiteľky máme zlú správu: Jorge (184 cm, váha 84 kg) je od roku 1995 ženatý s herečkou Fátimou Boggio. Dcérku Gabrielu mu však v tom istom roku porodila herečka Adriana Catano. Pre krásne ženy má herec veľkú slabosť. Jeho favoritkami sú Cynthia Klitbo, Liza Owell a Claudia Lobo, obdivuje aj hercov Maria Ivána Martíneza, Luisa Felipeho Tovara či Alexisa Ayalu. Rád číta dobré knihy od autorov ako Gabriel García Márquez, Michael Lendel alebo český spisovateľ Milan Kundera. Obľúbenými farbami Jorgeho sú biela a čierna. Je fanúšikom futbalového mužstva Las Chivas Radayas del Guadalajara. Kvôli úlohe vo filme Sexo, Pudor y Lágrimas musel schudnúť desať kíl. Päťkrát do týždňa hodinu a pol strávi v telocvični!

Daniela Romo - Letty
Daniela Romo (6, 8), vlastným menom Teresa Presmanes Corona, sa narodila 27. augusta 1959 v Mexiku, D. F. Napriek príťažlivému zovňajšku, úspešnej kariére a davom ctiteľov sa jej v láske nedarí. Prvú úlohu dostala ako 11-ročná v muzikálovej komédii Contigo, pan y cebolla. Z farieb uprednostňuje bielu, čiernu a červenú. Rada pláva a hrá volejbal či tenis. Ak by ste ju chceli pozvať na dobré jedlo, mali by ste vedieť, že oceňuje mexickú, taliansku, japonskú a thajskú kuchyňu. Jej najlepšou kamarátkou je herečka Veronica Castro, ale priatelí sa napríklad aj s Tinou Galindo. Pokiaľ ide o hercov, k jej obľúbencom patria Marga Lopez, Juan Gabriel, Miguel Bosé, Manzanero, José José, Mijares a ďalší. Vo svete latino hudby patrí Daniela k uznávaným speváčkam, na konte má niekoľko výborných albumov – De mil colores, La cita, Un Nuevo Amor, Me vuelves loca či Ave Fénix. V jej repertoári nechýbajú ani duetá so známymi spevákmi, ako sú Fernando Allende, Placido Domingo, Manuel Mijares, Simone, Johnny Ventura... V Mexiku ju považujú za multiplatinovú speváčku. Jej poznávacím znamením sú dlhé tmavé vlasy. Vytrvalosť, neústupnosť a tvrdohlavosť považuje Daniela za svoje veľké kvality a prednosti. Ak sa však opýtate, čo na svojej osobe neznáša, odpovie – tvrdohlavosť.

Gabriel Soto - Adolfo
Gabriel Soto Borja Diaz uvádza ako dátum a miesto narodenia – 17. apríla 1975 v Mexiku, D. F. Zatiaľ je slobodný. Prezývajú ho Gabo. Je vysoký 185 cm a váži 75 kg. Účinkuje v telenovelách, spieva v skupine Kairo. Získal titul Mr. Mexico a na súťaži Mr. Mundo skončil druhý. Venuje sa tiež modelingu. Prvý raz zažiaril v roku 1997 v projekte Mi Querida Isabel, o dva roky stvárnil Vladimira v Alma Rebelde, potom nasledovala postava Nicolása v telenovele Mi destino eres tú (2000), o rok nakrútil Ulises v Amigas y rivales, v Cestách lásky hral Adolfa. S kapelou, ktorej členom je od roku 1997, nahral dve platne – Libres a Pasiones.

Rafael Amaya - Paco
Príťažlivý Mexičan sa narodil 28. februára 1977 v Hermosille, Sonora. Keď mal päť rokov, rodina sa presťahovala do malého mestečka Tecate. V detstve sa venoval najmä atletike, v puberte ho však viac zaujímalo divadlo a hudba. Po maturite odcestoval do San Diega, aby mohol študovať na univerzite, no školu nikdy nedokončil. Vrátil sa do Mexika a pôsobil v niekoľkých kapelách. S jednou z nich, nazvanou Banda Palapa, skúšal šťastie v Mexico City. Zostal v tomto meste, uchytil sa pri modelingu a začal navštevovať Centrum pre vzdelávanie televíznych hercov, neskôr bol členom hudobnej skupiny Garibaldi. Potom prišli na rad telenovely – najprv úloha Romualda v La Casa de la Playa, neskôr rola Castula v Sin Pecado Concebido. Pozíciu medzi telenovelovými hercami si upevnil účinkovaním v Cestách lásky. Vo februári 2002 ho nominovali na cenu Heraldo Award, v júni toho istého roku na cenu TV y Novelas Award. Obdivovateľky možno poteší táto informácia – ešte vždy je slobodný. Priatelia o Rafaelovi hovoria, že napriek dosiahnutému úspechu zostáva skromným chlapcom.

Enrique Rocha - Sebastián
Rocha, predstaviteľ neohrozených hrdinov a gavalierov, má v dokladoch zapísané ako dátum a miesto narodenia – 5. januára 1942 Silao, Guanajuato, Mexiko. Žije s herečkou Elizabeth Katz. Od roku 1970 sa venuje svojmu milovanému herectvu.



Obrázky:
Obrazek



















Obrazek






















Obrazek













Obrazek













Obrazek

















Obrazek

















Obrazek

























Obrazek























Obrazek

















Obrazek

















Cesty lásky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014